• 1.jpg
  • 4.jpg
  • 2.jpg
  • 5.jpg
  • 3.jpg

Voor de foto's : klik hier

Op zaterdag 2 juni jl is onder uitstekende omstandigheden de maandbeker wedstrijd van juni 2018 gespeeld. Niet alleen de weersomstandigheden waren goed, ook de baan lag er prima bij. Dat de omstandigheden uitstekend waren bleek wel uit het feit dat er maar liefst 23 (!) birdies gespeeld zijn.

Er werd gestreden in 2 categorieën: (bruto) strokeplay voor spelers met een playing handicap tot 18 en stableford voor spelers met playing handicap boven de 18. Tevens was er voor de dames en heren samen een longest op hole 4 en een neary op hole 8. De longest werd een prooi voor ‘sneaky long’ Leon Hutjes die met een prachtige lange drive midden fairway de prijs binnen wist te slepen. De neary werd in de laatste flight op hole 8 op naam van de door rug blessures geteisterde John Meuwissen gezet.Ook uit de totaal uitslagen bleek dat er zeer goed gespeeld was. Bij de stableford spelers was een score van 40 punten niet genoeg voor de winst. De 42 punten Jan Gubbels waren wel genoeg om de felbegeerde fles rosé te bemachtigen. Bij de strokeplayers speelden zowel Wolfgang als Rob een mooie ronde 71 en Leon een nog betere ronde van 70. De uiteindelijke onbetwiste winnaar was echter Ben Claassen met een perfecte ronde van 64 oftewel level par!

Na de wedstrijd en prijsuitreiking had Bart nog voor een heerlijke versnapering gezorgd in de vorm van een lekker broodje worst van de BBQ en werd er nog uitgebreid nagepraat onder het genot van een welverdiend koud drankje.

Namens de WestrijdCommissie feliciteren wij alle prijswinnaars en hopen jullie bij de volgende editie op 14 juli (Quatorze Juillet) weer te mogen begroeten.

Uitslag stableford
1. Jan Gubbels – 42 punten
2. Theo Hendrix – 40 punten
3. Stef Fogl – 39 punten
   Gerry Stamfort – 39 punten

Uitslag strokeplay
1. Ben Claassen – 64 slagen
2. Leon Hutjens – 70 slagen
3. Rob Lennaerts – 71 slagen
   Wolfgang Quirin – 71 slagen

Longest drive (hole 4)
Leon Hutjens

Nearest to the pin (hole 8)
John Meuwissen