De 9 – daagse Senioren – Competitie die dinsdagochtend 25 oktober jongstleden werd beëindigd , is in zijn opzet een groot succes  gebleken en kreeg in Jan Knapen een ex aequo winnaar .

Met een totaal score van 210 St. Ford punten gebaseerd op de 6 hoogste uitslagen bleef Jan mede op basis van zijn handicap de nummer 2 de baas . 

Als 2e eindigde Jo Driessen idem als Jan dus , met 210 St. Ford punten en Heinz Assel eindigde als 3e met 207 St. Ford punten .

Bijna 40 golfers ( dus allemaal senioren vanaf 55 + ) deden meerdere dinsdagochtenden hun uiterste “golfbest “ en dit telkens op een amicale wijze .
De sfeer onder de senioren zowel voor , tijdens de wedstrijden alsmede na afloop was zeer en zeer gemoedelijk .
Gemiddeld deden er elke dinsdagochtend 21 golfers mee en het behaalde gemiddelde aan St.Ford punten bedroeg --- afgerond ---  31,5 .
Ook deden enkele Dames mee en als 1e eindigde Ank van Nijf , gevolgd door Truus Tosserams-van Rijn en als 3e plaatste zich Marian Cremers – Faasen . 

Overigens heeft de Senioren-Commissie aan het Bestuur verzocht om in 2017 : 3x een 9-daagse competitie in te laten plannen in het Wedstrijden programma.
In het voorjaar --- met vermoedelijke start in de 2e week van maart --- , in de zomerperiode en in het najaar .  Enkele overige uitslagen zijn :

4e  Jan van Mierlo         met 206 St.Ford punten 

5e Sjraar Driessen          met 204 St.Ford punten

6e Pierre Geurts             met 201 St.Ford punten 

7e Jos Geraets                 met 199 St.Ford punten

8e Rob Cremers              met 198 St.Ford punten

9e Bjorn Engesaeth         met 197 St.Ford punten

10e Aad Keyser                met 195 St.Ford punten 

Het uitreiken van de diverse prijzen ( onder andere wijn van Jan Vonk van de Slijterij onder de Wieën in Blerick ) en het feliciteren geschiedde door Marc Peeters in zijn hoedanigheid als Voorzitter van de Senioren – Commissie .

 

K. S.