Voor de foto's : klik hier (helaas slechte kwaliteit foto's!)

Zaterdag 5 november 12.00 uur.

De gezichten stonden weer strak van de spanning. De degens werden weer gekruist voor de maandbeker waarbij er in 2 catergorieen gestart werd. stableford en strokeplay. Maar liefst 44 personen hadden zich opgegeven om mee te doen met als gevolg dat er 4 personen op de wachtlijst geplaatst moesten worden. Vanwege 3 afzeggingen konden nog 3 personen van de wachtlijst afgehaald worden waardoor deze toch mee konden doen met de wedstrijd. het blijkt maar weer dat de vereniging bloeit waarbij de maandbeker een prachtige gelegenheid is om te laten zien wat we allemaal kunnen met een golfballetje. WE hebben mooie slagen gezien maar natuurlijk ook de fameuze afzwaaiers. de puts die net gemist werden maar ook de puts die van 7 / 8 meter er in vielen. Om 12.00 uur werd het startgegeven door bart waardoor iedereen uit de startblokken kon schieten.

Bij een aantal flights werden de visitekaartjes als direct afgegeven door te beginnen met birdie of par. De weergoden waren ons gunstig gezind er stond soms een fris windje welke hier en daar werd afgewisseld door een heerlijk nazomer zonnetje. we hebben het gedurende de gehele wedstrijd droog kunnen houden waardoor we terug kunnen kijken op een geslaagde dag. De baan lag er goed bij. De baanmedewerkers hebben weer hun uiterste best gedaan om de baan te ontdoen van alle bladeren. Na de telling van de kaarten kunnen we concluderen dat er over het algemeen goed is gescoord. Blijkt ook uit het aantal birdies welke er zijn geslagen maar liefst 16 stuks. Door de wedstrijdleider (marcel Meurs) en en wedstrijdassistent (leon hutjens) werd de neary op hole 2 gezet en de longest op hole 4. Hole 2 als neary is toch gebleken dat dit een uiterst moeilijke hole om de par te halen laat staan om de neary te scoren. Na diverse pogingen stond Adil Tekin als eerste op de kaart. Deze werd helaas op het laatste moment verslagen door good old Pierre Geurts welke dus de heerlijke fles wijn mee naar huis mocht nemen. Omdat de wedstrijdleiding had beslist dat pas de 2e ronde de prijzen verdeeld gingen worden viste helaas Hans Verbong achter het net. De drive bij de 1e negen kwam ter hoogte van de doorgang bij de beek op hole 4 een super slag. Jammer maar volgende keer weer een nieuwe kans Hans, de longest stond voor de 2e negen. De tweede ronde kwam Roy Gubbels als eerste op de kaart te staan echter deze werd, hoe kan het ook anders, van de kaart geveegd door (rookie of the year) ruud janssen. Bij de dames werd op verassende wijze de longest gewonnen door Iet Meuwissen. gefeliciteerd en laat de fles wijn smaken. Helaas werd er door de dames geen neary gescoord waardoor de fles wijn terug de koelkast in kon worden gezet.

de parkeerplaats werd deze kaar toegekend aan de winnaar van de stableford wedstrijd

de uitslag van de stableford wedstrijd is:

1. Bert Stamfort met een puntentotaal van maar liefst 41 punten, gefeliciteerd Bert, de Harley heeft zodoende een mooi plaatsje dicht bij het clubhuis

2. Roy Gubbels 37 punten

3. Andre Meulenkamp, Jan Gubbels, Giel van Rijn  36 punte

dames:

1. mevrouw Thijssen-Swenker 30 punten

2. mevrouw Schijndel-Spreeuwenberg 28 punten

3. mevrouw Meuwissen 9 punten

strokeplay heren

1.Pieter Ebus en Dre Sprengers,  76 slagen

2.Ruud Janssen 78 slagen

3.Hans Verbong 79 slagen

tot ziens op 11 december bij de laatste maandbeker die in het teken zal staan van het snerttournooi.

groet Leon.