"Maandbeker November Peelse Golf:

 

Afgelopen zaterdag 14 november rond de klok van 10.00 uur stonden de enthousiaste leden van Golfclub de Berckt klaar om te parkeerplaats te veroveren waar iedere maand voor gespeeld word. Er stonden ruim 50 leden klaar om er een mooie dag van te maken.

Na twee fantastische drives op hole 1 was de eerste flight weg en de wedstrijd begonnen. Het was goed te zien dat de leden van Golfclub de Berckt in topvorm waren. Er werden veel greens geraakt en een drive van 250+ was geen uitzondering. Ook mochten deze dag de birdies natuurlijk niet ontbreken en dat gebeurde ook niet. Ben “Spieth” Claassen, Chiel “Watson” van Rijn en Joost “Mcllroy” Peters veroverde de flesjes van de ijsvogel en de drie birdies waren een feit.

 

 

Ook werd er weer geknald op de longest voor zowel de dames als de heren. De longhitters hadden er zin in maar uiteindelijk was Bart “Tiger” Sanders de man die er een echte knaller van maakte met een drive van 250+. Bij de Dames was het Anita van Schijndel die ongeveer 60 meter voor Bart Sanders lag en dus een drive aantekende van 190+.

 

Golfclub de Berckt is niet alleen gezegend met longhitters maar ook met korte spel specialisten. Dit kwam tot uitvoering in de Neary. De Neary was ook echt een Neary. Joost “Mcllroy” Peters legde de bal op 80 centimeter van de vlag waardoor hij de terechte winnaar was.

 

In de Bruto – Netto wedstrijd was het een spannende pot. De single hcp's en bijna single hcp's gingen de strijd aan. Met 96 slagen was onze Duitse topgolfer Wolfgang “Das Phantom” Quirin goed bezig maar het was niet genoeg. Ook Hans “The Power” Verbong liep een goede ronde met 94 slagen maar werd tweede. Er kwam uiteindelijk ook een echte Baarlose winnaar. John “Bomber” Coenen knalde op de Peelse Golf en was met 90 slagen de beste in de Bruto – Netto wedstrijd.

 

Uiteindelijk ging het maar om 1 ding waar de maandbeker voor bedoeld is. De Parkeerplaats voor het clubhuis waarbij je drie en een halve meter hoeft te lopen naar het clubhuis. De Beste drie toppers bleven dicht bij elkaar. Marcel “ De Witte” Meurs deed van zich spreken met 36 stableford punten. De tweede plaats was een outsider. De man hield zich op de achtergrond maar de WECO had al gezien dat de putts van 5 meter bij het oefenen er als warme broodjes in gingen. Deze man is niemand minder als Dre “Dakhaas” Segers. Met 37 stableford punten maakt hij een geweldige score en een verdiende tweede plaats. Natuurlijk kan er maar 1 de beste zijn. De winnaar was ook terecht, niemand minder dan Jan “Mourinho” Kuiperij won met 38 stableford punten.

Wij kijken al weer uit naar de volgende maandbeker is 12 december 2015. Er kan ingeschreven worden vanaf maandag 16 november 2015.

 

Uitslag Maandbeker November:

 

  1. Jan Kuiperij (parkeerplaats) 38
  2. Dre Segers 37
  3. Marcel Meurs 36

 

Was getekend,

 

WECO"