Geslaagd najaarstreffen op donderdag 7 oktober 2015
 
De weersvoorspellingen waren niet veelbelovend voor deze golfdag op onze golfbaan De Berckt. Ondanks dat waren we met ruim 25 golfers qua leeftijd en handicap gemixt.
Ons aller Toon heeft samen met Bart de golfindeling gemaakt en de bijpassende spelvormen gekozen, zodat een ieder op een leuke manier met elkaar kon spelen.
Zoals gezegd de regenkleding was wel noodzaak, maar gelukkig hield de motregen niet doorlopend aan, zodat er toch productief gespeeld kon worden.
's Morgens was de spelvorm Foursome 2 tegen 2.
Na de eerste 9 holes, rond 11.30 uur had onze ambulante kok Frans een heerlijke eigengemaakte erwtensoep voor zijn rekening genomen met roggebrood met koud gekookt spek en/of karbonade lapje. 
's Middags speelden we Texas Scramble en de weergoden waren ons andermaal niet helemaal gezind, maar al bij al was het wel te doen.
Rond de klok van 15.00 uur was iedereen weer binnen en wachtte de prijsuitreiking.
 
Toen de prijzen verdeeld waren, had onze “huiskok” andermaal gezorgd voor de inwendige mens in de vorm van zeer fraaie zuurkool met puree en boerenkool met worstje en speklapje en natuurlijk de noodzakelijke jus.
 
De nazit heeft nog wel even geduurd en iedereen had het naar zijn/haar zin, te zien aan het feit dat het merendeel op het gemak nog enkele afzakkertjes nuttigde, hetgeen onze gastheer Bart ook tevreden stelde.
Dus volgens peiling voor herhaling vatbaar en houd de website of prikbord in de gaten als er weer een activiteit aan gaat komen.
 
Ieder die aan deze dag heeft bijgedragen, BEDANKT en mogelijk weer tot een volgende keer.
 
Namens de donderdagmorgen-groep
Toon Verkoelen
Kees de Vries 
Jacques Drost