Klik hier voor het verslag  : Maandbeker Augustus

 

Winnaar Netto Strokes:  Wolfgang Quirin

 

Winnares Dames Stableford:  Elbernie Lennaerts

 

Winnaar Heren Stableford:  Dirk-Jan Meulenkamp

 

Neary : Eric Jorem

 

 

Maandbeker augustus 2016

Afgelopen zondag 7 augustus stonden er ondanks de vakantie periode toch maar liefst 30 dol enthousiaste deelnemers klaar om de maandbeker wedstrijd te gaan spelen.

Er werd weer gespeeld in verschillende catagoriën: exact handicap 18- 36 heeft stableford gespeeld
en deelnemers met een exact handicap lager dan 18 speelden strokeplay (bruto/netto).
Tevens was er een prijsje voor de dames en een prijsje voor de ‘neary’ op hole 5.


Bij de briefing werd er door iemand gevraagd of de ‘Parkplatz’ voor de stableford of voor de strokeplay winnaar zou zijn. De organistie gaf aan dat deze voor de strokeplay winnaar zou zijn…

De wedstrijd ging om 11:00 van start en onder een lekker zonnetje had iedereen het goed naar zijn zin. Er stond wel wat wind maar dat weerhield de deelnemers er niet van om in totaal maar liefst 15 birdies te scoren! Dit uiteraard dank zij het goede werk van de greenkeepers die ervoor gezorgd hadden dat de greens er prachtig bijlagen. Voor de wedstrijd organisatie wel een dure grap die 15 birdie balletjes…

De ‘neary’, oftewel closest to the pin, was voor de man die hier al jaren ervaring mee heeft. Groot geworden op een nabij gelegen pitch & putt baan was deze prijs een mooie prooi voor Eric Jorem.

Bij de dames was de groep niet zo heel groot maar vond het de organisatie het toch leuk om een prijs te mogen uitreiken (en te mogen kussen natuurlijk) aan de beste golfster van de dag. Dat was in dit geval Elbernie Lennaerts met 33 stableford punten.

In de grootste groep, de heren die stableford speelden, was er één speler die er met kop en schouders bovenuit stak.  Met zeer goed spel en een verbluffend punten totaal van 42 stableford punten was Dirk-Jan Meulenkamp de onbetwiste winnaar van deze groep.

Tenslotte de groep heren die strokeplay gespeeld hebben. Het was duidelijk dat iemand zijn zinnen op die ‘Parkplatz’ had gezet want met een prachtige netto score van 63 (bruto 67) slagen heeft Wolfgang Quirin deze categorie gewonnen. Door dit resultaat mag hij een maand lang zijn auto op de welbekende maandbeker parkeerplaats parkeren.

Voor de volgende maandbeker zijn wij nog druk bezig om deze op een grote baan te organiseren. De datum hiervoor zal in het 1e weekend van september zijn. Dit zal dus zaterdag 3 september of zondag 4 september worden. We zullen hierover zo spoedig mogelijk berichten.

Einduitslag maandbeker augustus 2016:

Dames (stableford):     Elbernie Lennaerts, 33 punten.
Heren stableford:         Dirk-Jan Meulenkamp, 42 punten.
Heren strokeplay:        Wolfgang Quirin, netto 63 slagen. Parkeerplaats

Namens de WECO feliciteren wij alle prijswinnaars!