EINDZEGE  VOOR  JO DRIESSEN

Voor de foto's: klik hier

Met een totaalscore van 143 St. Ford punten won Jo Driessen de 1e enigszins ingekorte Senioren – competitie . Op de 2e plaats eindigden ex aequo met 142 St. Ford punten Sjraar Driessen , Pierre Geurts en Karel Schulz . Op de laatste ochtend ( dinsdag 23 augustus ) werd het zelfs nog behoorlijk spannend . Zo’n 10 senioren zaten elkaar op de “golfhielen “met eindscores tussen 130 tot en met 143.

 

Jo Driessen was echter iedereen uiteindelijk de baas .

Het gegeven dat je scores mocht schrappen - indien je meer dan 4 ochtenden had meegespeeld - was hieraan debet en zorgde voor een enerverend slot . Deze competitie werd gespeeld op 6 dinsdagochtenden en conform het reglement was er maar één Handicap-klasse en wel tussen 0 t/m 54.0 .Aan deze competitie hebben 26 senioren meegedaan en elke dinsdagochtend deden er 15 tot 20 mee . Al met al een succes volle start van de door de Senioren-commissie beoogde en toegezegde competitie . Het is overigens de bedoeling om op jaarbasis 3 keer een dergelijke competitie te laten plaatsvinden en dan per keer over 9 dinsdagochtenden , waarvan 6 resultaten ( de beste ) meetellen voor het Eindklassement .

Saillant is wel dat elke dinsdagochtend 1 of soms zelfs 2 senioren een Birdie hadden gemaakt en beloond werden met een IJsvogel – likeurtje van ons commissielid en sponsor Wiel Jacobs .

Dinsdagochtend 30 augustus a.s. starten we weer opnieuw . Iedere Dame en Heer vanaf 55 + is van Harte Welkom . Wel het dringende verzoek om je telkens aan te melden via “ikgagolfen” en dat uiterlijk daags ervoor tot 22.00 uur .

Karel Schulz