Ladiesday 14 oktober 2023

De dag begon met een heerlijk zonnetje. Puik weer om te golfen. Je krijgt wat je verdient!

Gestaag druppelden de dames naar binnen en werden  ontvangen met koffie en iets lekkers.

Alvorens te gaan golfen werden de dames naar de driving range gedirigeerd. Hier werd een prima warming-up gehouden met een leuk begeleidend muziekje  onder de sportieve leiding van Luciënne.

Na de warming-up was iedereen in topvorm en togen de dames vol energie naar onze mooie zonovergoten golfbaan die er prachtig bijlag. Er werd vol overgave gegolfd en op iedere hole werd er een envelop met instructies geopend wat af en toe tot grote hilariteit leidde.

Moe gestreden maar voldaan kwamen ze enkele uurtjes later weer terug naar het clubgebouw en werden hier ontvangen met een hapje en een drankje.

Toen iedereen een plekje om te zitten had gevonden werd er gestart met een muziek-bingo. Deze werd met veel élan gepresenteerd door Jos Mulders, alias Chiel Montagne. Dat zat wel snor!! De stemming zat er meteen goed in. De voetjes kwamen vrij snel van de vloer.

Men kon nog genieten van een heerlijk Italiaans buffet. Bart had zich helemaal gegeven en iedereen heeft er heerlijk van gesmuld!

Na nog wat napraten onder het genot van een glaasje is iedereen met een voldaan gevoel naar huis gegaan.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en we willen iedereen die hieraan mee heeft geholpen dan ook hartelijk bedanken. We wensen het team dat volgend jaar de ladiesday gaat organiseren dan ook veel succes maar vooral veel plezier!