Senioren op dinsdagmorgen

Het gehele jaar door wordt er door een flink aantal senioren op dinsdag- en donderdagmorgen deelgenomen aan wedstrijden.

Elke keer worden er na afloop onder het genot van een kopje koffie de dagwinnaars bekend gemaakt. Bovendien wordt er ook nog 2 a 3 keer per jaar als extra op de dinsdag gespeeld in een competitie van 9 wedstrijden , waarbij de beste 6 scores meedingen voor de eindranking.

Dinsdag 12 oktober was alweer de laatste wedstrijd uit deze serie. Helaas lieten de weergoden het een groot deel van de ochtend aardig afweten. De gestage regen was voor menigeen een extra moeilijkheid, maar dapper als altijd ging iedereen om 9.30 uur na de koffie met vlaai van start en brandde de sportieve strijd weer los.  Het zou deze keer tot de laatste dag spannend blijven. Na afloop werd er nog gezellig wat gedronken en was er een heerlijk broodje met warm vlees wat door Bart en Mark weer uitstekend verzorgd werd.

Nadat de dagwinnaars en de birdies waren bekend gemaakt en gehuldigd ,was het de beurt aan de algemene winnaars van deze serie.

Op de foto ’s zie je enkele sfeerimpressies en de huldiging van de 3 dames en de 3 heren, die er uiteindelijk met de buit vandoor gingen. (foto’s Elly Beurskens en Walter Langen) Helaas door het weer weinig actie foto’s op de baan en ontbreekt Sjraar Driessen op de foto.

Bij de dames werd Marianne Cremers1e, 2e plaats was voor Marianne Noten en 3e werd Ine Thijssen .

Bij de heren ging de overwinning uiteindelijk naar Wiel Otten,  2e werd Jan Knapen en 3e Sjraar Driessen.

De komende maanden gaan we op de dinsdag weer gewoon verder en in het voorjaar zal er weer een competitie van 9 wedstrijden volgen.