Uitslag clubkampioenschappen 2023

Afgelopen weekend zijn onze leden weer vol passie, plezier en een beetje zenuwen de golfbaan op gegaan om te strijden voor de clubkampioenschappen. Nadat vorige week de senioren kampioenen Marie-Jose van Poorten en Heinz Assel zich als winnaars kroonden na een leuke strijd was het nu de beurt voor de open klassen mannen en vrouwen.

Na een spannende wedstrijd die tot de laatste holes duurde kroonde Hay Vercoulen en Lucienne Mulders zich tot clubkampioen 2023

Bij de dames waren het Lucienne en Anja Smeets die op zondag vaak stuivertje aan het wisselen waren voor de winst. Het bleef tot hole 14 spannend wie er met de winst vandoor zou gaan. Op hole 14 en 15 maakte Lucienne het verschil en kon ze met een voorsprong The valley of champions (hole 7 & 8) in. De twee holes waar kampioenen vallen of juist opstaan. De voorsprong van Lucienne kwam niet meer in gevaar op de resterende holes en kon zodoende haar titel prolongeren.

Hay begon met een voorsprong van 2 slagen op de laatste dag. Zijn grootste uitdager en flightgenoot Romain Dohmen begon met een double bogey daar waar Hay met een prachtige chip-in een birdie maakte. Gedurende de ronde kwam Romain af en toe dichterbij maar pareerde Hay weer goed door zelf een goede score te noteren en geen onnodige fouten te maken. Dat het niveau hoog was deze editie bleek wel door niet 1 maar 2 hole-in-ones!!
Romain maakte op zaterdag een hole-in-one op hole 5 en John Coenen die een sterke slotdag beleefde een hole-in-one op hole 7.

Kampioenen van harte gefeliciteerd!

Uitslag dames:

1 Lucienne Mulders 171
2 Anja Smeets 176
3 Angelique van den Ham 188
4 Monique Hinssen
5 Karin van de Hombergh
6 Tamara Poeth
7 Elly Hendrikx
8 Nicole Boermans

Uitslag heren (top 15):

1 Hay Vercoulen 139
2 Romain Dohmen 143
3 Robert Vallen 146
4 Roy Gubbels
4 John Coenen
6 Rob Lennaerts
7 Leon Hutjens
7 Daniel de Wit
9 Pieter Ebus
9 Jan Kuiperij
11 Hans Verbong
12 Pim Smits
13 Ruud Janssen
14 Marcel Lammers
15 Eef Berkers